رویداد متفاوت دیموند اینوتکس کواپ از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ خرداد ۹۸ با حضور استارتاپهای برترِ کمپ شتابدهی دیموند و شرکتها و صندوقهای سرمایهگذاری فعال، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، سالن ۴۰، غرفه ۱۰۳، برگزار شد. گفتنی است در این رویداد، نمایندگان واحد توسعه کسبوکار آریاهمراه همچون گذشته حضور یافته و به بررسی و تحلیل طرحهای پیشنهادی استارتاپهای منتخب پرداختند. آریاهمراه، بهعنوان یکی از پیشگامان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران و یکی از سرمایهگذاران کسبوکارهای نوپا و هایتک همواره کوشیده است با حمایت مادی و معنوی از ایدهها و طرحهای نوآورانه نخبگان و فعالان کسبوکارهای اینترنتی، گامی مؤثر در راستای توسعه کسبوکارهای نوپا و اقتصاد دیجیتال در ایران بردارد.
از تاریخ ۱۹ الی ۲۲ خردادماه ۹۸، شتابدهنده دیموند بهعنوان متولی منتخب ستاد اجرایی نمایشگاه اینوتکس برای برگزاری جلسات B2B، برنامه دیموند ۲.۰ را در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران اجرا کرد. برای برگزاری این نشستها، تیم اجرایی شتابدهنده دیموند، نیازسنجی شرکتهای مدعو را انجام داده و طرح کسبوکار استارتاپهای شرکتکننده را بررسی کرد و در پی آن، نشستهای هدفمند، با درنظرگرفتن نیازها و فرصتهای همکاری طرفین تنظیم شد تا مذاکرات میان آنها راهگشا و اثربخش باشد.
شایان ذکر است در این رویداد، شتابدهنده دیموند میزبان ۲۸ شرکت و سازمان بزرگ و معتبر از حوزههای کاری گوناگون بود که از مهمترین آنها میتوان به شهرداری تهران، رایتل، گلرنگ، علیبابا، فناپ، آسانپرداخت، سداد، آریاهمراه، ساناگستر سبز، بیمه سامان، بیمه دی، پیک برتر و حصین اشاره کرد. هریک از شرکتهای فوق، بهطور میانگین با ۷ استارتاپ مذاکرات خصوصی B2B داشتند و در تمام نشستها، اعضای تیم اجرایی دیموند، هدایت جریان مذاکرات را بهشکلی سازنده و نتیجهبخش بهعهده گرفتند.
شرکتها و سازمانها از حوزههای گوناگون فینتک، سلامت، شهر هوشمند، آموزش، تبلیغات، رسانه و کشاورزی، در این نشستها گرد هم آمده و برای رشد صنعت و تبادل خدمات هریک از طرفین، امکانات و ظرفیتهای موجود را بررسی کردند. گفتنی است از ۲۱۰ جلسه برگزارشده، ۱۴۸ مورد به توافق اولیه رسید که ادامهٔ این نشستها نیز بر عهده شتابدهنده دیموند خواهد بود.
در این نمایشگاه، ۶۲ تیم استارتاپی از حوزههای گوناگون از جمله فینتک، شهر هوشمند، گردشگری، اینترنت اشیاء (IoT)، سلامت، تغذیه و کشاورزی، خدمات، آموزش، هوش مصنوعی، حقوقی و... گرد هم آمدند تا ضمن تعامل با شرکتها و سازمانهای بزرگ، مقدمات همکاری و سرمایهگذاری را فراهم کنند.
افزون بر نشستها میان شرکتها و استارتاپها، بهعلت حضور بازیگران کلیدی صنایع مختلف و همپوشانی زمان نشستها، شرکتها و سازمانهای حامی نیز با هم به گفتوگو پرداختند و بیش از ۲۰ جلسه B2B میان سازمانها برگزار شد که بعضاً به پیشنهادهای همکاری خوبی انجامید.
آریاهمراه و نمایندگان واحد توسعه کسبوکار این شرکت امیدوارند با حضور در چنین رویدادهایی، ضمن معرفی ظرفیتها، توانمندیها و تجارب این مجموعه در راهاندازی کسبوکارهای گوناگون در حوزه فناوریهای نوین، زمینههای همکاری بیشتری را با کسبوکارهای نوپا فراهم کرده و با حمایت از ایدههای نوآورانه نسل جوان، گامی هرچند کوچک در راستای حمایت از تولید ملّی و رشد چشمگیر فضای کارآفرینی و استارتاپی ایران بردارند.